Yusuf Dikeç Değer dergisinin özel konuğu olacak

Milli sporcu Yusuf Dikeç Değer dergisinin özel konuğu olacak.

Yusuf Dikeç Değer dergisinin özel konuğu olacak
Editör: adalet.tv
12 Eylül 2024 - 15:11 - Güncelleme: 12 Eylül 2024 - 15:20
Milli sporcumuz Yusuf Dikeç, Ceza ve Tevkifevlerinin yayın organı olan Değer dergisinin özel konuğu olacak.

Değer Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hakan Erdem, resmi X hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Paris Yaz Olimpiyatları’nda ikonik bir performansla gümüş madalya kazanan ve dünya gündeminde büyük ses getiren Milli Atıcımız Yusuf Dikeç, bugün CTE Genel Müdürlüğü Ankara Personel Eğitim Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz konferansta röportaj konuğum olacak. Bu eşsiz başarı öyküsünün röportajı yakında Değer dergisinde."



YUSUF DİKEÇ'İN SPOR KARİYERİ

-Birçok kez Türkiye şampiyonu oldu ve farklı kategorilerdeki tabanca etkinliklerinin ulusal rekorunu elinde tutuyor.

-2006 yılında Yusuf Dikeç, Norveç'in Rena şehrinde düzenlenen CISM Askeri Dünya Şampiyonası'nda 25 mlik merkezi ateşli tabanca etkinliğinde 597 puan aldi.

-Dikeç, 2012 ISSF Dünya Kupası Finali'nde Bangkok, Tayland'da 10 metrelik havalı tabanca etkinliğinde bronz madalya kazandı.

-2013 Avrupa Atıcılık Şampiyonası'nda Hırvatistan'ın Osijek kentinde düzenlenen şampiyonada 25 m standart tabanca ve 25 m merkezi ateşli tabancada iki kez altın madalya kazandı.

-2021 Osijek'te düzenlenen Avrupa Atış Şampiyonası'nda 10 m Havalı Tabanca Takım etkinliğinde bronz madalya aldı.

-2024 Yaz Olimpiyatları'nda Paris, Fransa'da takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile birlikte 10 m havalı tabanca karma takım etkinliğinde gümüş madalya kazandı. Etkinlikte, "kendi halinde görünen" ve dikkat çekecek kadar "rahat bir hava" oluşturan Dikeç, rakiplerine nazaran daha sade bir tarzla yarıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum