Yükümlülere YEDAM Tanıtım Semineri Verildi

Sungurlu'da Yükümlülere YEDAM Tanıtım Semineri Verildi.

Yükümlülere YEDAM Tanıtım Semineri Verildi
Editör: adalet.tv
04 Temmuz 2024 - 15:47
Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Çorum Yeşilay Danışma Merkezi iş birliğiyle, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan ve uyuşturucu veya uyarıcı madde ile alkol kullanım geçmişi olan yükümlülere yönelik bir tanıtım semineri düzenlendi.

Seminerin amacı, yükümlülerin madde kullanımı ve bağımlılık konusundaki farkındalıklarını artırmak, boş zamanlarını daha verimli değerlendirmelerine yardımcı olmak ve suça karışmalarını önleyerek topluma yeniden kazandırmaktır. Yeşilay Danışma Merkezi'nde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Aliye Nur Kantar tarafından verilen seminerde, madde bağımlılığı ve bağımlılıkla mücadele konularında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, Yeşilay Danışma Merkezi'nin (YEDAM) tanıtımı yapılarak, bu merkezden nasıl faydalanabilecekleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Seminere, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan ve madde veya alkol kullanım öyküsü olan yükümlüler ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli katıldı. Katılımcılar, seminer sonunda madde bağımlılığıyla ilgili farkındalıklarını artırmış ve YEDAM'ın sunduğu hizmetler hakkında bilgi sahibi olmuş oldular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum