Yargıtay Başkanı Akarca, deprem bölgesine gönüllü giden personeli makamında kabul etti

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye gönüllü olarak giden ve yardım faaliyetlerinin ardından Ankara’ya geri gelen gönüllüleri kabul etti.

Yargıtay Başkanı Akarca, deprem bölgesine gönüllü giden personeli makamında kabul etti
Editör: AA
16 Şubat 2023 - 15:56 - Güncelleme: 16 Şubat 2023 - 16:51

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye gönüllü olarak giden ve yardım faaliyetlerinin ardından Ankara'ya dönen Yargıtay personelini makamında kabul etti.

Yargıtay Başkanlığından yapılan açıklamada, 7 şoför ile 6 aşçı toplam 13 gönüllü Yargıtay personelinin Türk Kızılay koordinesinde Hatay'ın Hassa ilçesine gittiği, yardım faaliyetlerini tamamlayıp Ankara'ya dönmelerinin ardından Akarca tarafından kabul edildiği bildirildi.

Kabulde konuşan Akarca, depremin ilk gününden itibaren Yargıtay'da ayni ve nakdi yardım kampanyası düzenlendiğini, yardımların 4 tırla bölgeye ulaştırıldığını ifade etti.

Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde yaraları saracağını vurgulayan Akarca, Yargıtay Başkanlığınca koordine edilen nakdi yardımının süreklilik kazanması için kampanyanın devam edeceğini, AFAD'a aktarılmak üzere Vakıfbank Yargıtay Şubesi'nde "Deprem Yardım Hesabı" açıldığını kaydetti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum