Takı Tasarım Etkinliği: Yükümlüler Topluma Kazandırılıyor

Amasya’da Takı Tasarım Etkinliği: Yükümlüler Topluma Kazandırılıyor.

Takı Tasarım Etkinliği: Yükümlüler Topluma Kazandırılıyor
Editör: adalet.tv
31 Mayıs 2024 - 15:15
Reklam
Amasya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Amasya Valiliği İl Özel İdaresi iş birliğiyle düzenlenen Nesilden Nesile Projesi kapsamında, Amasya Valiliği Geleneksel Türk Sanatları Merkezinde 23 Mayıs 2024 tarihinde takı tasarım etkinliği gerçekleştirildi.

Amasya Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde denetim tedbiri altında bulunan yükümlülerin toplumla bütünleşmelerini desteklemek ve olumlu sosyal davranışlarını, ilgi alanlarını, becerilerini güçlendirerek kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla takı tasarım kursu açıldı.

Etkinliğe, Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Türkmen, İl Özel İdaresi Kültür Müdürü Emrah Taşdelen, denetimli serbestlik çalışanları ve yükümlüler katıldı. Takı tasarım eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerle, katılımcılar sanatsal becerilerini geliştirirken, topluma uyum sağlamaları konusunda da destek aldı.

Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Türkmen, bu tür etkinliklerin yükümlülerin sosyal hayatlarına olumlu katkılar sağladığını ve onları topluma daha sağlıklı bireyler olarak kazandırdığını vurguladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum