Savcıya trafikte hakaret etti: 4 yıl hapsi isteniyor

Hakaret ettiği kişi Cumhuriyet savcısı çıktı: 4 yıla kadar hapisle yargılanacak. Olayın detayları haberimizde.

Savcıya trafikte hakaret etti: 4 yıl hapsi isteniyor
Editör: adalet.tv
10 Temmuz 2023 - 12:12 - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 - 12:19

İzmir'de İstinye AVM civarında yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz'a otomobilinin içinden 'Sizi vurmak lazım hayvanoğlu hayvan' diyerek hakarette bulunan E. T. (54) isimli vatandaş hakkında tehdit ve hakaretten dava açıldı.

Alınan bilgiye göre 9 aydan 4 yıla kadar hapsi istenen sanık E. T.  önümüzdeki günlerde İzmir 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İddianameden: sanık E. T.’nin savcı Ayhan Yılmaz'a yönelik 'sizi vurmak lazım hayvanoğlu hayvan" şeklindeki onur ve saygınlığı rencide edecek tarzda küçük düşürücü ve tehdit niteliğinde sözler söylediği belirtildi.

Şüpheli E. T. ile Yılmaz'ın olay öncesi birbirlerini tanımadıkları ve bu nedenle Yılmaz'ın E. T.’nin yönelik bir suç isnat etmesini gerektirecek bir durum olmadığı, sanığın inkara dayalı beyanlarına itibar edilmediği, tehdit ve hakaret suçlarını işlediğinin ifadeler, tanık beyanları ve güvenlik kamera görüntülerinden anlaşıldığı vurgulandı. Sanık E. T. önümüzdeki günlerde yargılanmak üzere İzmir 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • meriç dilekli
    1 yıl önce
    sanırım yaya geçitinden geçiyordu. yayalara saygı zaten yok ki..
  • Anadolu
    1 yıl önce
    Alıskanlık haline geldi, hakaret etmek, tehdit etmek..! Önce insanım diyenin kendine saygısı olması lazım. 4 yıl hapis cezası uygun. Ornek olsun.