Rizespor - Fenerbahçe canlı yayınla izle

Trendyol Süper Lig 3. Hafta Rizespor - Fenerbahçe maçı canlı yayınla haberimizde.

Rizespor - Fenerbahçe canlı yayınla izle
Editör: adalet.tv
20 Ağustos 2024 - 13:03
Rizespor - Fenerbahçe canlı yayınla izle, Rizespor - Fenerbahçe canl, Rizespor - Fenerbahçe canlı izle, Rizespor - Fenerbahçe donmadan izle, Rizespor - Fenerbahçe twitter izle, Rizespor - Fenerbahçe IP tv izle, Rizespor - Fenerbahçe justin tv izle, Rizespor - Fenerbahçe twitterdan izle, Rizespor - Fenerbahçe şifresiz izle.

Ligin iddialı takımlarından Rizespor, 3. hafta maçında evinde İstanbul ekibi Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Geçen hafta Göztepe deplasmanında son saniye golüyle apır yara alan Fenerbahçe'de hedef ise 3 puan.

Jose Morinho maç öncesi oyuncuları ile özel toplantılar yapmıştı. Rizespor ise bu sezon düşme korkusu yaşamadan ligi ilk 8 takım arasında tamamlayarak avrupa hedefi ile maçlara hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı sona eren ve takımı her yalnız bıraktığında puan kayıpları yaşanan Fred'in bu maç ile sahalara dönmesi bekleniyor.

Rizespor - Fenerbahçe canlı yayın için tıklayınız.

Rizespor ise saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puana ulaşmak istiyor. Bilindiği üzere Rizespor daha önce evinde oynadığı maçlarda büyük takımlara karşı güzel bir futbol sergilemişti.

MUHTEMEL 11'LER

Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Mocsi, Alikulov, Hojer, Papanikolaou, Varesanovic, Olawoyin, Akintola, Zeqiri, Ali Sowe.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, Fred, Dzeko.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında lige devam etmesi için galibiyet serisi yakalaması gerekiyor. Jose Morinho'nun oynattığı futbol taraftarlardan tam puan almayı başaramadı. Bu haliyle Fenerbahçe'nin Rize'de işi oldukça zor gözüküyor.

Fenerbahçe - Çaykur Rize canlı izle, Fenerbahçe - Çaykur Rize donmadan izle, Fenerbahçe - Çaykur Rize hangi kanalda, Fenerbahçe - Çaykur Rize saat kaçta, Fenerbahçe - Çaykur Rize maçını şifresiz izle, Fenerbahçe - Çaykur Rize IP tv, Fenerbahçe - Çaykur Rize Justin TV.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum