PKK'nın hedefindeki cezaevi personeli

Terör örgütü PKK’nın hedefindeki infaz ve koruma başmemuru milletvekilleri tarafından hedef haline getirilmeye devam ediyor.

PKK'nın hedefindeki cezaevi personeli
Editör: adalet.tv
12 Eylül 2024 - 10:17 - Güncelleme: 12 Eylül 2024 - 10:19
Ceza infaz kurumlarını örgüt üyeleri için “eğitim kurumu” haline dönüştürmek isteyen terör örgütü PKK’nın önündeki en büyük engel Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarındaki sıkı güvenlik önlemleri.

Hayata dönüş operasyonları ile başlayan yeni sürece terör örgütlerinin müdahale çabası halen devam ediyor. Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarında 1 veya 3 kişilik odalarda kalan örgüt üyeleri diğer mahkumlar ile temastan uzak tutularak kontrol altında cezalarını infaz ediyorlar. Gelişmiş ülkelerin uyguladığı bu yöntem ülkemizde de başarıyla uygulanıyor.

MİLLETVEKİLLERİ DEVREDE

DEM partili bazı milletvekilleri son iki aydır Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda PKK terör örgütü üyesi olan ve müebbet hapis cezası ile yargılanan bir mahkum üzerinden sistematik bir şekilde infaz koruma başmemurunun isim bilgilerini vererek hedef göstermeye devam ediyor.

DEM partili vekiller açıklamalarında T. Ş. İsimli başmemuru alenen hedef gösteriyor.

Eli kanlı terör örgütüne mesaj niteliği taşıyan açıklamalar ile infaz koruma başmemurunun can güvenliği tehlikeye atılıyor. Mahkumun darp edildiği öne sürülse de herhangi bir darp raporu bulunmadığı buna rağmen rutin prosedür gereği infaz koruma başmemuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı biliniyor.

SİNDİRME POLİTİKASI

Soruşturmaya müdahale etmek isteyen ve yargıyı etki altına almaya çalışan DEM partili vekiller dezenformasyon içeren bilgiler yayınlamaya, ülke genelinde terör mahkumlarının barındırıldığı Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu personelini baskı altına alma girişimlerine devam ediyor.

Terör örgütlerinin adliyede makam odasında ve adliye lojmanlarında savcı şehit ettikleri, kolluk kuvvetlerimize saldırılar düzenlendikleri 30 yıldır bilinen bir gerçek. PKK’lı teröristlerin hedef göstermeye çalıştıkları infaz ve koruma başmemurunun başına olumsuz bir durum gelmesi halinde sorumluların açıkça ortada olmasına rağmen kurumların bu konuda önlem almaması ve açıklama yapmaması ise tartışma konusu.

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

Ceza infaz kurumlarını “hayata dönüş operasyonu” öncesine çevirmek isteyen terör örgütlerinin bu stratejisi memurları sindirme politikası ile destekleniyor. Ülkemiz ceza infaz kurumlarında kapasite yönünden bir yoğunluk olsa da bu yoğunluktan etkilenen tamamen adli mahkumlar, terör örgütleri ve organize suç örgütleri Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarında haberimizin başında da belirttiğimiz gibi 1 veya 3 kişilik koğuşlarda barındırılıyorlar.

Terör örgütlerinin amacına ulaşamayacağı kesin olarak bilinse de, kapalı ortamda zor şartlar altında görev yapan memurların psikolojik olarak yıpratılmaya çalışılması hukuk ve insan sağlığı ile bağdaşmıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Hukuk olmus guguk
    5 gün önce
    Avrupa birligi diye diye, insa..Avrupa birligi diye diye, insan haklari diye diye, humanistlik diye diye, dilekçe hakki diye diye, avukat hakki diye diye, cezaevlerinde bu teröristlere es görüsü dahil haklar vere vere, bir eli yagda bir eli balda yatira yatira , aclik grevi ölüm orucu yapiyor aman ölmesin diye taleplerini kismi yada tam kabul ede ede tepemize cikarmadiklari kaldi bu vatan hainlerini.. Bu ö. F. G. isimli sahsa da dur diyen yok. Derhal vekillikten dusurulmeli ve terör örgütlerine (birden fazla) yardim ve yatakliktan tutuklanmali ve yargilanmalidir.
  • Psikopat vatandas
    5 gün önce
    Basmemuru sonuna kadar destekl..Basmemuru sonuna kadar destekliyorum. PKK ya destek vermek için bir basmemurun adini soyadini cezaevi önünde video çekerek açiklayan, onu hedef gösteren birakin milletvekilini vatandas dahi olamaz. Vatani hiyanetten yargilanmalidir. Bu nasil bir rahatlik. Bu nasil bir kanun. Bebek katillerine ve milletvekili sifatina saklanarak benim dokunulmazligim var
  • Gurbetçi Memur
    5 gün önce
    Bu *** kimin vekili? PKK nın vekili mi ? DHKP-C nin mi? DEAŞ ın mı? Hiç Adli mahkumların hakkını savunduğunu gördünüz mü bu denyonun? Sağ terör-sol terör ne varsa teröristin hakkını savunuyor. Ne s.k.m olduğu belli olmayan p.şt herif milletin devletin ekmeğini yiyerek devleti ve devlet dairesini devlet personelini yıpratıyor.. Bakanlık, Genel Müdürlük, Teftiş Kurulu uyanın artık uyanın. Mahkumcuklarınıza canım cicim yapmaya devam ederseniz bu böyle daha çooook devam eder... Genel Müdürlüğün Daire Başkanlıklarına hakim savcı değil içimizden cezaevi müdürleri getirilmelidir.
  • Başkan
    5 gün önce
    Milletin vekili olacağına pkk nın vekilliğini yapanlara ne zaman hesap sorulacak ? Millet vekili olduğu için kendini insanlardan ve toplumun değerlerinin üzerinde tutuyorlar. Aslı astarı olmayan kuru iftiralarla yıldıracağınızı mı sanıyorsunuz ! Türkiye Cumhuriyeti Devletinin özveri ve sadâkatla çalışan memurları üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Dik durduk , diklenmedik ! Arkamızda devletimiz var Elhamdülillah!! Başmemur arkadaşımızın sonuna kadar arkasındayız! PKK ya da dhkpc terör örgütünlerine karşı dik durmaya devam edeceğiz. ! Devletimiz ve bakanlığımız gerekeni yapacaktır…
  • CCC
    5 gün önce
    BU ÜLKENİN NEDİR ŞU PKK'DAN ÇEKTİĞİ. BEBEK KATİLLERİNİN ARTIK DEVRİ KAPANMALI.