Niyaz Dülger: Sizlerin de özveriyle çalışmanıza yakından şahidiz

Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger: "Sizlerin de özveriyle çalışmanıza yakından şahidiz"

Niyaz Dülger: Sizlerin de özveriyle çalışmanıza yakından şahidiz
Editör: adalet.tv
12 Temmuz 2024 - 17:46 - Güncelleme: 12 Temmuz 2024 - 17:48
Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger: Kimi zaman anne-babasından, kimi zaman eşi-çocuğundan en güzel zamanlarını tasarruf edenler, kamu hizmetlerinin sekteye uğramaması adına ter döken meslektaşlarımızdan olan icra dairelerinin kıymetli emekçileri!

Sizlerin de özveriyle çalışmanıza yakından şahidiz! 

Maalesef ülke şartlarının bizleri taşıdığı bu noktada, yıllarca ardı arkası kesilmeyecek gibi görünen icra işlerinin yoğunluğunu da biliyoruz. Sevdiklerimize ayırmaktan imtina ettiğimiz zamanlarımızı, bu iş yüküyle mücadeleye adamışken, yaş sınırı SAFSATASIYLA görevde yükselmelere koyulan şerhe, şerh koyuyoruz!

Derhal yaş sınırı kaldırılarak, bin bir emekle hak edilen kariyer ilerlemelerinin önü açılmalıdır!

Görevde yükselme sınavının, yaş haddi olmaksızın yapılması hakkınızdır ve mücadelemiz, hakkınız teslim olana dek devam edecektir! 

İş bürokrasiye geldiğinde, kendilerine bin bir farklı sıfat bulanlar! Özlük haklarının en iyi şekilde dizayn edilmesini, tevdi ve temin eden nice makamlar! Bugün ve geleceğin teminatı, olmazsa olmazımız olan destek hizmetleri personellerini görmezden mi geleceksiniz? Adına hizmetli, aşçı, bekçi, bahçıvan vb. denilerek geçilen ve hangi işten mesul oldukları net bir şekilde açıklanmayan kardeşlerimiz! Sesinizi duyuyoruz tabii ki! Ancak daha da önemlisi haykırarak duyuruyoruz! Görev tanım ve tanımlamalarınızın yapılarak hak ettiğiniz özlüğe, net bir şekilde kavuşmanız için de azimle mücadele ediyoruz!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum