Nişan alışverişinden dönen infaz koruma memuru ve kız arkadaşı hayatını kaybetti

Burdur'da İnfaz koruma memuru nişan alışverişinden dönerken trafik kazasında vefat etti.

Nişan alışverişinden dönen infaz koruma memuru ve kız arkadaşı hayatını kaybetti
Editör: adalet.tv
28 Mayıs 2024 - 15:45
Reklam
Burdur'daki trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetmiş 2 kişi ise yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler arasında infaz koruma memuru Metehan Aydın'ın da olduğu öğrenildi.

Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli Metehan Aydın ile Esra Kartal'ın akşam düzenlenecek nişan törenleri için alışverişten döndükleri bu esnada trafik kazasının gerçekleştiği öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan Burdur Valisi Türker Öksüz ise şu açıklamayı yaptı: "Kazada üç vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, ikivatandaşımızın da yaralandığını ifade etmek istiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız şu anda Burdur Devlet Hastanesi'nde, onlara da acil şifalar diliyorum. Yaralılara hastanemiz gereken müdahaleyi yapıyor. Üzücü bir durum. Bu türlü kazaların bir daha olmamasını diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum."

Adalet TV ailesi olarak kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise baş sağlığı diliyoruz.

Kazaya ilişkin CİPDER'den yapılan açıklama: Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan meslektaşımız Metehan Aydın'ın trafik kazası sonucu vefat haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Vefat eden meslektaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına, sevenlerine ve tüm camiamıza sabırlar diliyoruz. Başımız sağolsun.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum