Motosiklet Sporcuları Denetimli Serbestlik Tedbiri Altındaki Gençlerle Buluştu

Motosiklet Sporcuları Denetimli Serbestlik (DS) Tedbiri Altındaki Gençlerle Buluştu.

Motosiklet Sporcuları Denetimli Serbestlik Tedbiri Altındaki Gençlerle Buluştu
Editör: adalet.tv
04 Temmuz 2024 - 15:46
Denetimli serbestlik tedbiri altındaki çocukların olumlu rol modellerle buluşturulması amacıyla, Türkiye Motosiklet Federasyonundan milli sporcular Efe Okur, Fethi Tan ve Batuhan Demiryol, Ankara Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde düzenlenen söyleşi programında gençlerle bir araya geldi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, denetimli serbestlik altında bulunan 12-18 yaş arası çocuk ve gençler ile Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Dr. Hüseyin Şık, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Ankara Cumhuriyet Savcısı Sema Sonay Gökşen ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hâkimi Canan Karaaslan da katıldı.

Programda konuşan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, çocukların erken yaşta spora yönelmesinin olumsuz davranışlardan uzaklaşmada önemli olduğunu vurguladı. Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Dr. Hüseyin Şık ise hassas gruplara yönelik çalışmalarda kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Söyleşi programına katılan sporcular, motosikletle tanışma öykülerini, yaşadıkları zorlukları ve bu zorluklarla nasıl başa çıktıklarını anlattı. Sporcular, başarılı olmanın temel şartının azimli çalışmak olduğunu vurguladı. Çocukların özellikle 12 yaşındaki motokrosçu Efe Okur’a büyük ilgi gösterdiği, anlatılanları merakla dinlediği ve motosiklet sporu ile motosikletler hakkında sorular sorduğu görüldü.

Program sonunda, Ankara Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bahçesinde genç sporcu Efe Okur tarafından motosiklet gösterisi gerçekleştirildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum