Mahkeme hakimine liseli stajyerine cinsel saldırıdan dava açıldı

Adana'da mahkeme hakimine, liseli stajyerine cinsel saldırıdan dava açıldı.

Mahkeme hakimine liseli stajyerine cinsel saldırıdan dava açıldı
Editör: adalet.tv
05 Temmuz 2024 - 13:10
ADLİ - Adana'da bulunan Adalet Sarayında 4. Çocuk Mahkemesi'nde görev yapan hakim A.E. hakkında, yanında staj yapan Adalet Bölümü öğrencisi liseli B.I. adlı kıza cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla açılan davanın iddianamesinde, B.I.'nın hakimin odasından panik halde hızla çıkıp yürüdüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü delil olarak yer aldı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Adliye kaynakarından alınan bilgiye göre; hakim A.E., haftanın 3 günü yanında staj yapan B.I.'ya iddiaya göre kasım ayında odasında cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Cinsel saldırı olayın ardından psikolog kuzenine yaşadıklarını anlatan B.I., annesinin de öğrenmesi ile okul müdürüne giderek cinsel saldırı olayını bildirdi.

Adana Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı Soruşturma Savcılığı tarafından tanzim edilen iddianame ile hakim hakkında 'basit cinsel saldırı' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianameden: "... Hakim elini elime koydu ve diğer elini de belime koydu. Dans sırasında bana altı - yedi kez değdi. Dudağımı öpmek istedi, ben geri çekildim. Rahatsız olduğumu, gitmek istediğimi söyledim. O esnada ellerimin ikisini de tutarak öptü. Kendimi geri çektim ve çıktım."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum