İtiraflar bitmiyor: Mahkeme hakimine fabrika hediye etmiş

Adana'da kadın hakimin adının karıştığı olaylara yeni bir itiraf daha eklendi. Hakime hanıma fabrika hediye edilmiş.

İtiraflar bitmiyor: Mahkeme hakimine fabrika hediye etmiş
Editör: adalet.tv
28 Haziran 2024 - 10:53 - Güncelleme: 28 Haziran 2024 - 11:00
Reklam
Bayram haftası ülke gündemini sarsan olayda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adanalı iş insanı katıldığı bir TV programında 5 yıl birlikte yaşadığı, Adana'da görev yapan ve HSK kararıyla meslekten ihraç edilen kadın hakime bir davada beraat etmesi için 500 bin lira verdiğini, daha sonra birliktelik yaşadığı kadın hakimin oğluna ise fabrika hediye ettiğini söyledi.

UYUŞTURUCU İDDİASINI DOĞRULADI

"Adliyede uyuşturucu partisi" iddiasını doğru olduğunu söyleyen iş insanı, "Mesajlarımızda da tartışmalarımız var. Meslektaşlarının içkisinin içine uyuşturucu madde attıklarını söyledi. Adliyenin içerisinde uyuşturucu kullanmışlar. Adliyede nöbetçi olduğunu bir gün bunu yapmışlar. Pandemi dönemindeydi. Kendisi siteye geldiğinde uyuşturucu kullandığını, uyuşturucuyu başsavcı vekilinin adli emanetten çıkarıp verdiği itiraf etti. Uyuşturucu kullananlardan biri başsavcı vekili biri de ağır ceza hakimi. Yazışmalarımızı HSK'ya verdim" açıklamasını yaptı.

HSK'nın uyuşturucu konusuyla ilgili adı geçen yargı mensupları hakkında ayrı bir soruşturma başlatıp başlatmadığı, iddialarda adı geçenlerin açıpa alınıp alınmadığı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • HÜRREM SULTAN
    2 gün önce
    ÜLKEYE BAK; HAKİM UYUŞTURUC PARTİSİ VERMİŞ TUĞGENERAL MAKAM ARACINDA MÜLTECİ KAÇIRMIŞ DOKTOR ÖLÜYÜ TEDAVİ EDİYORMUŞ GİBİ GÖSTERİP PARA ALMIŞ OKU LMÜDÜRLERİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNDE SAHTE BELGELER İLE KATRİLYONLARCA VURGUN YAPMIŞ... FIRASTINI BULAN HERKES VURGUN YAĞMA PEŞİNDE... NASIL DÜZELECEK BU ÜLKE?