İki sendika Balkan turu düzenledi: Biri mutlu diğeri mağdur etti

Ülkemizin önde gelen sendikalarından ikisi üyelerine özel Balkan turu düzenledi. Sendikalardan biri üyelerini mutlu diğeri ise mağdur etti.

İki sendika Balkan turu düzenledi: Biri mutlu diğeri mağdur etti
Editör: adalet.tv
10 Ağustos 2024 - 12:54 - Güncelleme: 10 Ağustos 2024 - 14:08
Adalet Sen ve ismini vermeyeceğimiz ülkemizin en büyük sendikalarından biri daha üyelerine özel Balkan turu düzenledi. Adalet Sen'in Balkan turunun sorunsuz geçtiği, tura katılanların oldukça mutlu olduğu öğrendildi.

Diğer sendikanın turuna katılanlar ise dolandırıldıklarını iddia ederek şikayetçi olmaya başladı.

DOLANDIRILDIK DEYİP ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Diğer sendika üyeleri ise tur boyunca başlarına gelmeyen olumsuzluk kalmadığını ifade ederek şikayetçi oldu. 9 gün olarak planlanan tur 3'üncü günde sona erdi. İddialara göre yolcuların pasaportlarına el konuldu ve dönüş için fazladan yakıt parası istendi. Tura katılan yolcular Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracak.

Antalya'dan çıkışlı planlanan Balkan turu, 28 temmuz tarihinde başladı. Tura katılanlar bu noktadan itibaren pek çok tersliğin yaşandığını, turun 6 saat gecikme ile başlamasının ardından, ödeme yapılmadığı gerekçesiyle, kaldıkları otel yönetimi tarafından pasaportlarına el konulduğu, meğerse o dakikaya kadar yapılan tüm ödemeleri otobüs şoförünün kendi üzerindeki nakit paradan yaptığı ortaya çıkmış.

Turun yarıda kaldığı, dönüşte ise tekrardan katılımcılardan yakıt parası istendiği, turun büyük bir rezillikle başlayıp sona erdiği öğrenildi. İşin garip tarafı ise bu turu düzenleyen sendikanın ülkemizin en büyük sendikalarından biri olması.

ADALET SEN'İN TURUNA KATILANLAR İSE MUTLU

Adalet Sen'in Balkan turu açıklaması: Adalet Sen ve Kamubirliği Konfederasyonu tarafından düzenlenen Büyük Balkan turu büyük bir başarı ile tamamlandı. Tura katılan tüm üyeler, organizasyonun kalitesinden, konaklama yapılan 4 ve 5 yıldızlı otellerden sunulan hizmetlerden son derece memnun kaldıklarını belirterek yurda döndüler. Katılımcılar, 7 gece 9 gün süren tur boyunca zengin kültürel deneyimler yaşadı ve rehberlik hizmetleri sayesinde Balkanlar’ın tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldular. Adalet Sen olarak üyelerimize uygun fiyatlarla sunduğumuz bu organizasyonda olumlu geri dönüşler alması, gelecekteki organizasyonlar için motivasyon kaynağı oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum