İdare Memuru Öğrenciliği Hizmet Öncesi Eğitim Programı Başladı

İdare Memuru Öğrenciliği Hizmet Öncesi Eğitim Programı Başladı.

İdare Memuru Öğrenciliği Hizmet Öncesi Eğitim Programı Başladı
Editör: adalet.tv
05 Eylül 2024 - 11:43
Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezinde 50 öğrencinin katılımı ile “İdare Memuru Öğrenciliği Hizmet Öncesi Eğitimi” Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Daire Başkanı Gökhan Köseoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. İdare Memurluğu Hizmet Öncesi Eğitimi 1 Eylül 2024 ile 22 Kasım 2024 tarihleri arası Eğitim Merkezinde yapılacak.

İdare Memurluğu Hizmet Öncesi Eğitim Programı ile birlikte aynı tarihte Aday Memur Yetiştirme Eğitimi (Diş Hekimi), Kütüphane ve Yayın İşlemleri Eğitimi, Vardiya İşlemleri Eğitimi, Teknik Servis Personeli Mesleki Gelişim Eğitimi, Fotoğrafçılık Eğitimi, Şoför Uyum Eğitimi ve Sertifikalı İlk Yardım Eğitimi programlarına 269 personel katılıyor.

Program açılışına; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Dairesi Başkanı Gökhan Köseoğlu, Tetkik Hâkimi Muammer Bircan, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezi Başkanı Hüseyin Aslan, Başkan Yardımcısı Remziye Yağmur, öğretim görevlileri ile Eğitim Merkezi personeli katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum