Hükümlüler meslek ediniyor

Konya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde Meslek Edindirme Kurslarını Bitiren 151 Yükümlüye Sertifikaları Törenle Verildi.

Hükümlüler meslek ediniyor
Editör: adalet.tv
27 Haziran 2024 - 15:10
Reklam
Konya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde, yükümlülerin meslek edinmelerini sağlamak amacıyla açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım töreninde, Denetimli Serbestlik Müdürü Resul Emrah Bilgin açılış konuşmasını yaptı. Ardından, Konya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde açılan Yoğunlaştırılmış Temel Düzeyde Okuma-Yazma Kursu, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi Kursu, Temel Makyaj Eğitimi Kursu ve Kadın Üst Giysileri Dikimi Kurslarını başarıyla bitiren 151 yükümlüye sertifikaları, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Koruma Kurulu Üyeleri tarafından verildi.

Denetimli serbestlik müdürlükleri bünyesinde açılan bu tür kurslar ile yükümlülerin yeniden suç işlemeleri engellenerek, topluma kazandırılmaları ve çalışma hayatına katılımlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum