-
BIST 100
16018,35%2,67
-
DOLAR
44,04% 0,03
-
EURO
51,40% 0,20
-
GRAM ALTIN
7342,26% 0,92
-
Ç. ALTIN
11860,01% 0,91
İnfaz koruma memuru intihar etti
Ceza infaz kurumunda görev yapan infaz ve koruma memuru evinde intihar etti.
Manisa'da Acı Olay: Genç İnfaz Koruma Memuru Evinde Ölü Bulundu
Manisa'nın Demirci ilçesi, gelen üzücü haberle sarsıldı. Akhisar Cezaevi'nde yaklaşık üç yıldır infaz koruma memuru olarak görev yapan 25 yaşındaki A. T., yaşadığı evde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Genç memurun yaşamına son verdiği ihtimali, ilk bulgular arasında yer aldı.
Doğal Gaz Borusuna Asılı Halde Bulundu
Olay, 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü öğle saatlerinde Akhisar'ın Süleymanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Demirci ilçesine bağlı Yarbasan Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan A. T., görev yaptığı cezaevinde çalışan bir arkadaşıyla birlikte kiralık bir evde kalıyordu. Ev arkadaşı öğle saatlerinde eve döndüğünde, A. T.'yi doğal gaz borusuna asılı vaziyette buldu.
Sağlık ve Emniyet Ekipleri Harekete Geçti
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, A. T.'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve emniyet güçleri de bölgede detaylı çalışma yürüttü. Genç infaz koruma memurunun cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Otopsi Sonucu Bekleniyor
A. T.'nin kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi ile netlik kazanacak. Emniyet birimleri olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatırken, genç memurun vefatı ailesi, arkadaşları ve mesai arkadaşları arasında derin bir üzüntüye yol açtı.
Cenazenin Demirci'de Defnedilmesi Bekleniyor
Hayatını kaybeden infaz koruma memuru Alperen Tuncer’in cenazesinin, ailesinin yaşadığı Manisa’nın Demirci ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor. Adalet TV ailesi olarak merhum mesai arkdaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diliyoruz.
-
1
Merakla Beklenen 19 Maddelik Kanun Teklifinden Zam Çıktı!
-
2
Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'dan Yeni Çağrı
-
3
Feti Yıldız'dan İnfaz Düzenlemesi Açıklaması
-
4
MHP'den Umut Hakkı Açıklaması!
-
5
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küresel ticaret hatlarını tahkim ettik”
-
6
CHP’li Belediye'de kriz: Tutuklama sonrası geçici başkan görevlendirildi
-
7
Feti Yıldız’dan “umut hakkı” ve infaz hukuku vurgusu
-
8
MHP’li Feti Yıldız’dan “umut hakkı” açıklaması: Raporda yer alacak, uzlaşı sağlandı
-
9
Terörsüz Türkiye Komisyonu 5’inci kez bir araya geliyor
-
10
Özlem Çerçioğlu’ndan CHP Lideri Özgür Özel Hakkında Suç Duyurusu

