-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,94% 0,04
-
GRAM ALTIN
7313,26% -0,31
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Başkomiser karısını jandarma personeli ile kendi evinde yakalayınca cinayet işledi
Elazığ’da Yasak Aşk Dehşeti: Başkomiser Eve Girince Kan Döküldü.
Elazığ’ın Çaydaçıra Mahallesi’nde öğle saatlerinde yaşanan olay, yasak aşk iddiasıyla kanlı bitti. Elisa Park Konutları’ndaki evine giren Başkomiser Metin K., eşini jandarma personeli Orhan Ö. ile yakalayınca ortalık karıştı. Olay ulusal basında geniş yer buldu.
Tartışma Silahlı Çatışmaya Döndü
Evde başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Başkomiser Metin K., belindeki tabancayı çıkararak jandarma personeli Orhan Ö.’ye ateş etti. Kurşunların hedefi olan Orhan Ö., kanlar içinde yere yığıldı.
Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi
Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yapılan kontrolde Orhan Ö.’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Başkomiser Gözaltında
Olay sonrası Başkomiser Metin K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, soruşturmanın çok yönlü sürdüğü ve adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olay, bölgede büyük yankı uyandırdı.
-
1
Akın Gürlek’ten “İBB davası canlı yayınlansın” tartışmasına yanıt: “Kanun değişirse mümkün olabilir”
-
2
Merakla Beklenen 19 Maddelik Kanun Teklifinden Zam Çıktı!
-
3
Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'dan Yeni Çağrı
-
4
Feti Yıldız'dan İnfaz Düzenlemesi Açıklaması
-
5
MHP'den Umut Hakkı Açıklaması!
-
6
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küresel ticaret hatlarını tahkim ettik”
-
7
CHP’li Belediye'de kriz: Tutuklama sonrası geçici başkan görevlendirildi
-
8
Feti Yıldız’dan “umut hakkı” ve infaz hukuku vurgusu
-
9
MHP’li Feti Yıldız’dan “umut hakkı” açıklaması: Raporda yer alacak, uzlaşı sağlandı
-
10
Terörsüz Türkiye Komisyonu 5’inci kez bir araya geliyor

