-
BIST 100
15934,52%-1,18
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,38% 0,14
-
GRAM ALTIN
6360,37% -0,98
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
Adalet Sen'den Üniversite Öğrencilerine Burs Müjdesi
Adalet Sen’den Üyelerine Burs Müjdesi: Üniversite Öğrencilerine Destek Devam Ediyor.
Adalet Sen Vakfı, üyelerinin üniversitede eğitim gören çocuklarına yönelik burs desteğini bu yıl da sürdürüyor. 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için hazırlanan burs programı kapsamında, yükseköğrenim düzeyinde öğrenim gören öğrencilere maddi destek sağlanacak.
Sendika tarafından yapılan açıklamada, burs başvurularının 10 Ekim 2025 – 31 Ekim 2025 tarihleri arasında kabul edileceği bildirildi. Başvuru süreci, Adalet Sen’in il ve şube başkanlıkları aracılığıyla yürütülecek. Öğrenciler, gerekli belgeler ve başvuru formlarını ilgili başkanlıklardan temin edebilecek.
Açıklamada ayrıca, burs başvurularına ilişkin tüm detaylara ve gerekli bilgilere il ya da şube başkanlıklarından ulaşılabileceği ifade edildi. Adalet Sen, her yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerinin eğitim çağındaki çocuklarına destek olmayı sürdürüyor.
Sendika, eğitimde fırsat eşitliğini sağlama ve kamu çalışanlarının çocuklarının geleceğine katkıda bulunma hedefiyle burs desteğini geleneksel hale getirdi. Burs miktarına ve değerlendirme sürecine ilişkin detayların önümüzdeki günlerde paylaşılacağı öğrenildi.
Adalet Sen yetkilileri, “Eğitim, toplumsal kalkınmanın temelidir. Biz de bu anlayışla, üyelerimizin çocuklarının eğitim hayatına katkı sunmayı görev biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu uygulama, sendika üyeleri arasında büyük memnuniyet yaratırken, her yıl yüzlerce öğrencinin üniversite eğitimine destek olmaya devam ediyor.
-
1
MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu’dan İddialara Sert Yanıt: “Tamamı Yalan ve İftira”
-
2
Adalet Bakanından Özel’in İddialarına Yanıt: Yasal Süreç Başlatılıyor
-
3
Akın Gürlek’ten “İBB davası canlı yayınlansın” tartışmasına yanıt: “Kanun değişirse mümkün olabilir”
-
4
Merakla Beklenen 19 Maddelik Kanun Teklifinden Zam Çıktı!
-
5
Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'dan Yeni Çağrı
-
6
Feti Yıldız'dan İnfaz Düzenlemesi Açıklaması
-
7
MHP'den Umut Hakkı Açıklaması!
-
8
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küresel ticaret hatlarını tahkim ettik”
-
9
CHP’li Belediye'de kriz: Tutuklama sonrası geçici başkan görevlendirildi
-
10
Feti Yıldız’dan “umut hakkı” ve infaz hukuku vurgusu

