Galatasaray-Young Boys maçı canlı izle

Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi Play OFF maçı canlı yayın ile haberimizde.

Galatasaray-Young Boys maçı canlı izle
Editör: adalet.tv
13 Ağustos 2024 - 10:29
Temsilcimiz Galatasaray hedefi bir kez daha Şampiyonlar Ligi'ne çevirmiş durumda.  Saır kırmızılı ekibimizde Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için play-off turunda İsviçre'nin güçlü takımlarından Young Boys takımı ile karşılaşacak.

Maçı televizyonlarından izlemek isteyen spor severler Galatasaray-Young Boys maçını veren şifresiz veren kanallar var mı? GS-Young Boys maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray bilindiği üzere Şampiyonlar Liginde ülkemizi en fazla temsil eden kulüp. Ancak gözlere çarpan kötü istatistik ise GS'nin son 5 yıl içerisinde gurup aşamalarında çok az puan toplamış olması.

Galatasaray Young Boys maçı ile birlikte yeni bir sayfa açarak başarılı olmak istiyor. Galatasaray-Young Boys Şampiyonlar Ligi play-off maçı 21 Ağustos'ta oynanacak. Zorlu geçmesi beklenen mücadele İsviçre Stadyumu'nda saat 22.00'da başlayacak.

Maçı canlı takip etmek için tıklayınız.

Galatasaray Young Boys maçına İcari'nin damga vurması bekleniyor. Yıldız futbolcu temsilcimiz Galatasaray'ın son iki yıldır gol yükünü sırtlamış durumda.

Temsilcimiz Galatasaray-Young Boys rövanş maçı ise 27 veya 28 Ağustos'ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Galatasaray, play-off turunu geçmesi halinde adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdıracak. Bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi Grup kuraları, 29 Ağustos tarihinde çekilecek. Grup'taki ilk karşılaşmalar ise 17-19 Eylül tarihinde oynanacak.

Galatasaray Young Boys canlı izle, Galatasaray Young Boys donmadan izle, Galatasaray Young Boys idman TV, Galatasaray Young Boys IP tv, Galatasaray Young Boys twitter, Galatasaray Young Boys şifresiz, Galatasaray Young Boys canlı anlatım, Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda, Galatasaray Young Boys saat kaçta, Galatasaray Young Boys ızle, Galatasaray Young Boys canlı ızle.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum