Galatasaray - Gaziantep maçı canlı izle

Süper Lig 3. hafta maçında Galatasaray evinde Gaziantep'i ağırlıyor. Önemli maç canlı yayınla haberimizde.

Galatasaray - Gaziantep maçı canlı izle
Editör: adalet.tv
20 Ağustos 2024 - 13:12
Galatasaray - Gaziantep maçı canlı izle, Galatasaray - Gaziantep donmadan izle, Galatasaray - Gaziantep IP tv izle, Galatasaray - Gaziantep justin tv, Galatasaray - Gaziantep şifresiz izle, Galatasaray - Gaziantep hemen izle, Galatasaray - Gaziantep maçı izle, Galatasaray - Gaziantep hangi kanalda, Galatasaray - Gaziantep saat kaçta, Galatasaray - Gaziantep ilk 11'ler.

Maçı canlı izlemek için tıklayınız.

Süper Lig'in son 2 sezonuna damga vurarak şampiyon olan Galatasaray yeni sezona da kaldığı yerden başladı. İlk iki maçını kayıpsız geçen sarı kırmızılı ekipte hedef Gaziantep maçını kayıpsız geçerek 3 puan ile zirve yarışındaki yerini kayıpsız sürdürmek.

Deplasmana gelecek olan Gazitanep FK'de ise bu sezon ilk hedef ligi ilk 10'da bitirerek düşme hattından uzak olmak. Gazitantep FK takımı daha önce oynadığı güzel futbol ile büyük takımlardan puan almayı başarmıştı.

Galatasaray'da taraftar yönetimden transfer istese de, Okan Buruk elindeki kadro ile en iyi futbolu oynatmaya devam ediyor. Okan hoca, oynattığı futbol ile sonuca gitmeyi başaran kurt hocalar arasına adını yazdırdı.

Önemli maç canlı anlatım ile haberimizde sizlerle olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum