Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle

Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı yayınla, Şampiyonluğun önemli isimlerinden Fenerbahçe, evinde Alanyaspor'u ağırlıyor.

Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle
Editör: adalet.tv
30 Ağustos 2024 - 12:55 - Güncelleme: 30 Ağustos 2024 - 13:20

Trendyol Süper Lig'de 4. hafta maçları başlıyor. Şampiyonluğun önemli isimlerinden Fenerbahçe kendi evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Önemli maç canlı yayınla naklen haberimizde.

Bilindiği üzere süper ligde ilk 3 haftada 7 puan toplayarak zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, bugün 4. hafta müsabakasında Corendon Alanyaspor'u İstanbul'da mabedinde konuk ediyor.

Kadıköy'de Ülker Stadı'ndaki önemli mücadele saat 21.00'de hakemin ilk düdüğüyle başlayacak ve maçı Mehmet Türkmen yönetecek. Geçen hafta Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek moral toplayan ev sahibi takımda, bugün de hedef taraftarının önünde sahadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yolunda seri başlatmak.

MİLLİ ARA ÖNCESİ SON PROVA

Fenerbahçe, milli araya galibiyetle girmek istiyor. Ünlü teknik direktör Jose Mourinho da futbolcularından bu akşam için zafer istedi ve "Haftaya lider giriyoruz, lider bitirelim" cümlesini kurdu.

Morinho'nun, 4. Hafta başlamasına rağmen ideal 11'ini oluşturamamasından dolayı bu müsabakada da takımda bazı değişiklikler olması bekleniyor. Kulislerden alınan bilgiye göre; savunmanın göbeğinde ve sağ bekte yine sürprizler yaşanabilir. Ev sahibi takımda Ferdi Kadıoğlu İngiltere'ye transfer olduktan sonra ise sol bek artık Jayden Oosterwolde.

MUHTEMEL 11'LER

F.Bahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko.


Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Richard, Balkovec, Makouta, Lopes, Efecan, Yusuf, Cordova.

Fenerbahçe'de yedek kulübesinde Mert Hakan Yandaş'da yer alacak. Bilindiği üzere geçen sezon Galatasaray maçında ceza alan Mert Hakan, o günden beri ligde forma giyememişti.

Yeni sezona 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak start veren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlamıştı. Fenerbahçe, oynadığı son 30 lig maçında yenilgi yüzü görmezken bu süreçte 23 galibiyet aldı, 7 kez de beraberlik yaşadı. Fenerbahçe'de akşam gözler Dzeko'da olacak.

Fenerbahçe - Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe - Alanyaspor domnadan izle, Fenerbahçe - Alanyaspor şifresiz izle, Fenerbahçe - Alanyaspor twitter izle, Fenerbahçe - Alanyaspor bein sport izle, Fenerbahçe - Alanyaspor justin tv izle, Fenerbahçe - Alanyaspor ıp tv izle, Fenerbahçe - Alanyaspor hangi kanalda, Fenerbahçe - Alanyaspor maçı saat kaçta.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum