Eskişehir, Başsavcısına veda etti

Eskişehir Adliyesinde görevli yargı mensubu ve çalışanları Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararınca Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Başsavcı Ali Yeldan’ı uğurlamak için bir araya geldi.

Eskişehir, Başsavcısına veda etti
Editör: adalet.tv
16 Ekim 2024 - 16:40
ESKİŞEHİR’DE BAŞSAVCI YELDAN’A DUYGUSAL VEDA - Eskişehir Adliyesinde görevli yargı mensubu ve çalışanları Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararınca Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Başsavcı Ali Yeldan’ı uğurlamak için bir araya geldi.

Başsavcı Yeldan’a veda etmek için Eskişehir Adliyesi önünde büyük bir kalabalık oluşurken uğurlamaya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Baro Başkanı Barış Günaydın, Başsavcı Vekilleri Ayhan Gökalp, Mehmet Özel, İsa Tuncay, Murat Özgen ve Savaş Kılıç, Mahkeme Başkanları, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Yazı İşleri Müdürleri, Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri, Zabıt Katipleri ve İnfaz Koruma Memurları ile birlikte çok sayıda yargı çalışanı katıldı.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Kendisini uğurlamak için bir araya gelen herkesle tek tek vedalaşan Başsavcı Yeldan yaptığı konuşmada herkese teşekkür ederek, “İki yılı aşkın bir süredir koştuk, çabaladık, adalet için yorulduk ama durmadık. Sıkıntıları, acıları, zorlukları ve sevinçleri paylaştık. Giderken idealleri için mücadele etmenin bu yolda vazgeçmeden yürümüş olmanın huzurunu yaşıyorum. Sizler bıraktığımız yerden adaleti en yükseklere çıkaracaksınız. Geride bıraktığımız eser ve projeler İnşallah yargı camiamıza güzel bir yol açacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak ve Başsavcı Vekili Ayhan Gökalp tarafından Başsavcı Yeldan’a veda çiçeği takdim edildi. Çiçek takdimi ardından aracına binen Başsavcı Yeldan Eskişehir Adliyesinden alkışlarla uğurlandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum