DSM'den Yükümlülere Tarım ve Hayvancılık Semineri

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Yükümlülere Tarım ve Hayvancılık Semineri.

DSM'den Yükümlülere Tarım ve Hayvancılık Semineri
Editör: adalet.tv
04 Ekim 2024 - 10:08 - Güncelleme: 04 Ekim 2024 - 10:10
Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Eğitim ve Toplantı Salonu’nda yükümlülere yönelik “Tarım ve Hayvancılık” konulu bir seminer düzenledi. Seminere, 32 yükümlü katıldı ve tarım ile hayvancılık alanlarında bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Seminerde, Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Veteriner Hekim Seda Çelik, Ziraat Mühendisleri Metin Uyar, Cafer Elik ve Muzaffer İdi eğitimci olarak yer aldı. Katılımcılara tarım ve hayvancılık teşviklerinin nasıl değerlendirileceği, tarımda yapılan hatalar, teknolojinin önemi, iklim değişikliklerine uyum sağlama, hibe destekleri ve sürdürülebilir tarım gibi konularda geniş kapsamlı bilgi verildi. Ayrıca yükümlüler, karşılaştıkları sorunlar ve talepler hakkında sorular sorma fırsatı buldu.

Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Gülşen, seminerin amacının yükümlülerin tarım ve hayvancılık alanlarında yeterli bilgiye sahip olmalarını sağlamak ve yeni beceriler kazandırmak olduğunu belirtti. Gülşen, katkılarından dolayı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Seminer, yükümlülerin mesleki beceriler kazanarak topluma entegrasyonlarına katkı sağlamayı amaçlanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum