DSM'den anlamlı etkinlik

İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Çevre Düzenleme ve Peyzaj Eğitimi Sertifika Töreni Gerçekleştirildi.

DSM'den anlamlı etkinlik
Editör: adalet.tv
27 Haziran 2024 - 15:11
Reklam
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde düzenlenen Çevre Düzenleme ve Peyzaj Eğitimi Sertifika Töreni, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

Tören, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürü Seviyya Sancı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Sancı konuşmasında, yükümlülerin topluma kazandırılması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin önemine vurgu yaptı. Program kapsamında yükümlüler, çevre düzenleme ve peyzaj konularında yetkinlik kazanarak topluma fayda sağlayacak işlerde çalışabilme imkanı buldular.

Eğitim programı, kültürel bakım ve sulama teknikleri, peyzaj uygulama teknikleri, çim alan tesisi ve bakımı, zirai mücadele, toprak bilgisi ve bitki besleme, iş sağlığı ve güvenliği, meyve ve sebze yetiştiriciliği, dış ve iç mekan bitkileri, budama teknikleri, çevre bilinci ve günlük yaşamda kaygı konularını kapsıyordu. Eğitim, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ iş birliğiyle alanında uzman eğitimciler tarafından verildi.

Sertifika törenine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kadir Yılmaz ve diğer yetkililer ile İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ temsilcileri katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum