DS yükümlülerinden kamu kurumlarına destek

Tekirdağ Denetimli Serbestlik Yükümlülerinden Kamu Kurumlarına Destek.

DS yükümlülerinden kamu kurumlarına destek
Editör: adalet.tv
22 Ekim 2024 - 09:57 - Güncelleme: 22 Ekim 2024 - 10:00
Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile özel sektörün iş birliğiyle faaliyete geçirilen Tekirdağ Denetimli Serbestlik Tekstil Atölyesinde üretilen ürünler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Atölyede kamu yararına çalışmakta olan denetimli serbestlik yükümlüleri, nevresim, çarşaf, kılıf, pijama gibi tekstil ürünleri üretmekte ve bu ürünler, Tekirdağ Çocuk Sevgi Evleri ile Tekirdağ Müftülüğüne bağlı kurumlara dağıtılmaktadır.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Özcan, Cumhuriyet Savcısı Alper Aritan, Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli, İl Müftüsü Mustafa Soykök, İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir ve diğer yetkililerin katılımıyla tekstil atölyesine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında, Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli tarafından atölyenin faaliyetleri ve kamu kurumlarıyla yapılacak iş birliği çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Atölyenin kuruluşuna ve çalışmalarına verdikleri katkılardan dolayı İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen ve Gülteks Giyim Ürünleri firma sahibi Arif Gül’e teşekkür plaketi takdim edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum