DS ve Cezaevi: Tokat'ta Mevlid Kandili Programları Düzenlendi

Tokat’ta Mevlid Kandili Programları Düzenlendi.

DS ve Cezaevi: Tokat'ta Mevlid Kandili Programları Düzenlendi
Editör: adalet.tv
17 Eylül 2024 - 16:52
Tokat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) doğumunun anıldığı Mevlid Kandili münasebetiyle iki ayrı program düzenlendi. Her iki programda da manevi atmosfer ön plana çıkarken, katılımcılar bu mübarek geceyi hep birlikte idrak etme fırsatı buldu.

Tokat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Mevlid Kandili Programı

Tokat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Manevi Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen Mevlid Kandili programına, Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ahmet Gebel, Kurum Müdürü Asef Zengin, Kurum 2. Müdürü Selahattin Özcan ile çok sayıda personel ve hükümlü katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve Kurum Vaizi Salih Saribaba'nın açılış konuşmasıyla devam etti.

Programın manevi atmosferini pekiştiren ilahi dinletisi ise hafızlık sınıfı öğrencilerinden oluşan bir grup tarafından coşku içinde gerçekleştirildi. Sinevizyon gösterimi ile devam eden program, katılımcılara ikramların sunulmasıyla sona erdi.

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Mevlid Kandili Programı

Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya teşriflerinin yıldönümü dolayısıyla Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde de Mevlid Kandili ihya edildi. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Eğitim ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa denetimli serbestlik personeli katıldı. Manevi Rehberlik Bürosu görevlisi Hacı Mehmet Özdemir tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Peygamber Efendimizin

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları