DS'de sertifika töreni

Osmaniye Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Sertifika Töreni.

DS'de sertifika töreni
Editör: adalet.tv
04 Eylül 2024 - 10:31
Osmaniye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk eğitim Müdürlüğü iş birliği çerçevesinde boya, badana ve temizlik işleri kursu başarı ile tamamlayan yükümlülere sertifikaları törenle verildi.

İl Merkezinde başlatılan Boyacılık kursuna 14 hükümlü, 60 saatlik kurs programını tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Kurs sürecinde katılımcılara mesleği hem teorik hem de uygulamalı olarak öğretmek amaçlandı. Bu amaç doğrultusunda 2 okul binası boyandı, 6 okulun bina ve çevre temizliği yapıldı.

Başlatılan bu proje kapsamında gerçekleştirilen “Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde inşaat boyacılığı”  sertifika töreninde konuşma yapan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy; Bu projeden dolayı Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkürlerini belirtti. Yükümlülere de bundan sonraki hayatlarında suçtan uzak durmalarını tavsiye ederek, topluma entegre olmaları konusunda yeni projelerle katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
 
Tören Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Komisyon Başkan Vekili Büşra Doğan Kumbar, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kumbar, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ahmet Öztürk’ün yükümlülere sertifikaların takdimi ile sonlandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum