Denizli Bölge Adliye Mahkemesi açılıyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi (BAM), Adli Tıp Grup Başkanlığı ve Adalet Sarayı Ek Hizmet binalarının açılışlarını yapacak.

Denizli Bölge Adliye Mahkemesi açılıyor
Editör: adalet.tv
12 Eylül 2024 - 14:51
Adalet Bakanı Tunç, Denizli’de yoğun temaslarda bulunacağı programı kapsamında ilk olarak AK Parti Denizli Türkiye Buluşmaları’na katılacak. Ardından adalet hizmetlerinin sunulduğu 3 yeni binayı hizmete açacak olan Bakan Tunç, ayrıca Valilik, Adalet Sarayı, Baro ziyaretlerinde bulunacak. Paralimpik Oyunları Golbal Milli Takım oyuncularıyla bir araya gelecek olan Bakan Tunç, esnaf ziyareti de yapacak.

Adalet Bakanı Tunç, Denizli programı kapsamında ayrıca STK temsilcileriyle bir araya gelip, Gençlik Buluşması’na katılacak.

MODERN TEKNOLOJİK 3 YENİ HİZMET BİNASI AÇILACAK

Modern teknoloji ve çağdaş standartlarla donatılmış yeni binalarda, daha verimli ve erişilebilir bir adalet ortamı sunuluyor.

Denizli Bölge Adliye Mahkemesi'nin dört katlı binasında, 66 kişilik bir konferans salonu, 11 kişilik başkanlar kurulu toplantı salonu, 81 oda ve 3 duruşma salonu bulunuyor.

2023 yılında yapımı tamamlanan Denizli Adli Tıp Grup Başkanlığı binası ise Morg İhtisas Daire Başkanlığı, Kimya İhtisas Daire Başkanlığı ile şube müdürlüğü birimlerinden oluşuyor. Grup Başkanlığında 1 grup başkanı, 9 adli tıp uzmanı, 1 kimya ihtisas dairesi başkanı, 2 kimya mühendisi, 4 kimyager, 3 laborant, 2 tekniker ve 6 otopsi personeli görev yapıyor.

Bakan Tunç’un programı kapsamında ayrıca Denizli Adliyesi Ek Hizmet binasının açılışı da gerçekleştirilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum