Denetimli Serbestlik yetkililerinden hükümlü çocuklarına kırtasiye desteği

Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden İhtiyaç Sahibi Yükümlü Çocuklarına Kırtasiye Yardımı.

Denetimli Serbestlik yetkililerinden hükümlü çocuklarına kırtasiye desteği
Editör: adalet.tv
13 Eylül 2024 - 14:34 - Güncelleme: 13 Eylül 2024 - 14:36
Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi yükümlü çocuklarına kırtasiye yardımı gerçekleştirdi. Koruma kurulu üyesi olan kurum ve kuruluşların desteğiyle temin edilen kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Hacı Bayram Kızılova, yaptığı açıklamada, "Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ihtiyaç sahibi yükümlü çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamaya çalıştık. Toplamda 17 çocuğumuzun kırtasiye ihtiyacını karşıladık. Çocukların eğitim hayatında yanlarında olmak ve onlara destek vermek bizim için büyük bir mutluluk. Bu yardımların yapılmasına katkı sunan Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanlığı'na ve Sungurlu Ziraat Odası Başkanlığı'na teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yardımlar, çocukların eğitim hayatına destek olmayı amaçlarken, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirilen bu katkılar ilçede memnuniyetle karşılandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum