Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinden Eğitime Destek

Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinden Eğitime Destek; Okullar Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır.

Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinden Eğitime Destek
Editör: adalet.tv
10 Eylül 2024 - 13:30
Denetimli Serbestlik Müdürlükleri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesinde okullarda boya, badana ve temizlik çalışmaları gerçekleştirerek eğitime destek sağladı. Mahkeme kararıyla kamu hizmeti cezası alan yükümlülerin katılımıyla yürütülen bu çalışmalar, öğrencilere daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitim alma imkânı sunmayı hedefliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde yapılan çalışmalarda, özellikle bakıma ihtiyaç duyan okullar belirlenerek gerekli iyileştirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Elazığ, Ankara Batı, Diyarbakır, Silivri ve Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinde denetim tedbiri altında bulunan yükümlülerin emekleriyle boyanan ve temizlenen sınıflar, yeni eğitim yılına hazır hale getirildi.

Yetkililer, bu çalışmaların sadece okulların fiziksel koşullarını iyileştirmekle kalmayıp, yükümlülerin topluma kazandırılması sürecine de katkı sağladığını vurguladı.

Denetimli serbestlik uygulamaları, kamu yararına hizmet etmenin yanı sıra, yükümlülere topluma yeniden entegre olma fırsatı tanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum