Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Nesildin Nesile Projesi

Elazığ Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Nesildin Nesile Projesi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Nesildin Nesile Projesi
Editör: adalet.tv
04 Eylül 2024 - 10:32
Elazığ Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Nesilden Nesile Projesi kapsamında Milli Sporcu Akademisyen Yakup Kılıç tecrübe ve birikimlerini yükümlülere aktardı.

Boks şampiyonasında ülkemizi gururla temsil eden, Dünyanın en büyük dört organizasyonu olan Akdeniz Oyunları, Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Olimpiyatlarda boks branşında madalya alan ve başarılarından ötürü Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Elazığ ilinde bulunan spor salonuna ismi verilen milli sporcu Doç. Dr. Yakup Kılıç, denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerle buluşarak Türkiye’de sporla ilgili sistemin nasıl işlediğini, başarı merdivenlerini tırmanırken yaşadığı zorluklarla nasıl mücadele ettiğini ve spor yapmanın önemini yükümlülerle paylaştı.

Yapılan bu etkinlikle yükümlülerin toplumla bütünleşmesini desteklemek, olumlu sosyal davranış oluşturmak, ilgi alanını güçlendirerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlandı. Söyleşinin ardından milli sporcuya denetimli serbestlik sürecine vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür edilerek, plaket takdimi yapıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum