Denetim hükümlüleri huzurevinde yaşlılara berber hizmeti sundu

Rize Denetimli Serbestlik Yükümlülerinden Huzurevindeki Yaşlılara Anlamlı Hizmet.

Denetim hükümlüleri huzurevinde yaşlılara berber hizmeti sundu
Editör: adalet.tv
31 Temmuz 2024 - 15:03
Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan gönüllü yükümlüler yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek ihtiyacı olan yaşlıların kuaförlük hizmetini gerçekleştirdi.

Rize Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde denetim altında olan ve bu kapsamda kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışma yükümlülüğü bulunan ve berberlik mesleğine sahip yükümlüler Rize’de bulunan Müyesser Kart Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki vatandaşların saç ve sakal tıraşlarını gönüllü olarak yaptı.

Yükümlülerin gönüllü olarak böyle bir hizmeti yerine getirmeleri hem kendilerinin topluma faydalı birer birey olabileceklerini görmelerini sağladı hem de bu türden hizmetlerle topluma katkıda bulunarak cezalarını infaz edebileceklerini gösterdi. Bu da kendilerine değer vermeleri gerektiğini ve her bireyin toplum içerisinde önemli bir yeri olduğunu ortaya koydu.

Gönüllü olarak bu faaliyete katılan yükümlülere teşekkür eden yaşlıların yanı sıra huzurevi ve rehabilitasyon merkezinin yöneticileri de memnuniyetlerini dile getirdi. Denetimli serbestlik yükümlüleri bu hizmete devam edeceklerini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum