DEM partili vekiller yine aynı infaz koruma başmemurunu hedef gösterdi

DEM partili vekiller yine aynı infaz koruma başmemurunu hedef gösterdi. Bu kez Ömer Faruk Gergerlioğlu açıklama yaptı.

DEM partili vekiller yine aynı infaz koruma başmemurunu hedef gösterdi
Editör: adalet.tv
16 Ağustos 2024 - 10:30
DEM partili milletvekilleri, ceza infaz kurumlarında görev yapan memurları isim bilgisi vererek hedef göstermeye devam ediyor.

Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumlarında terör ve adli ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan hükümlülerin bulunduğu ortamda görev yapan memurları zor günler bekliyor.

DEM partili vekiller ısrarla Kocaeli 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan infaz koruma başmemurunun isim ve soyisim bilgisi vererek PKK ve DHKP/C'li teröristlerin hedefi haline getiriyor.

Adalet Bakanlığı ve CTE'nin bu konuda sessiz kalması ise ayrı bir soru işareti.

DEM partili millervekili Ömer Faruk Gergerlioğ'lunun son yaptığı açıklama: "9 Ağustos Cuma günü sabah saat 11:00 sıralarında baş gardiyan T. Ş. (güvenlik nedeniyle isim bilgisi kısaltılmıştır) ve birkaç gardiyan odaya aramaya gelmişlerdir. 30-45 dakika süren aramada odada kalan mahpusların tüm eşyaları dağıtılmış, mahpusun özel alanına hiçbir saygı gösterilmemiş ve 2 kitaba el koyulmuştur."

İstanbul'da Adliyede Cumhuriyet savcısı, Tunceli'de Adliye lojmanlarında Başsavcıyı şehit eden teröristlere karşı, memurların hedef gösterilmesi hususunda Adalet TV ailesi olarak konuyu takip etmeye devam edeceğiz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Ü.E.
    4 hafta önce
    Adalet Bakanlığı ve CTE Genel Müdürlüğü kadar infaz ve koruma başmemurlarına başkaları zarar veremez zaten
  • leyli 9
    1 ay önce
    Bence adalet tv ismini değiştirip adalet bakanlığı ek hizmet binası yapın. nede olsa memurların haklarını daha çok savunuyorsunuz. şu haberdeki konuda bakanlığın sessiz kalması çok ilginç