DEM partili vekil, cezaevinde görevli infaz koruma başmemurunu isim vererek hedef gösterdi

DEM partili milletvekili, Kocaeli'de görev yapan infaz koruma başmemurunu isim vererek hedef gösterdi.

DEM partili vekil, cezaevinde görevli infaz koruma başmemurunu isim vererek hedef gösterdi
Editör: adalet.tv
08 Ağustos 2024 - 11:14 - Güncelleme: 08 Ağustos 2024 - 11:31
Sol terör örgütlerinin ceza infaz kurumlarında yaşadığı iddia edilen sorunları sürekli TBMM gündemine getirirek sistematik bir karalama kampanyası yürüten vekiller artık memurları hedef göstermekten çekinmiyor.

DEM Parti Mardin Milletvekili Beritan Güneş Altın, Kocaeli 2 Nolu F Tipi Cezaevi’nde yaşandığını iddia ettiği hak ihlallerini TBMM gündemine taşıdı. Konuşmasında görevli bir memurun adını ve soyadını belirterek hedef gösteren vekil Altın tepkilerin odağı oldu.

Milletvekili Beritan Altın'ın konuşmasında infaz koruma başmemurunu hedef gösterdiği kısım: "...Kocaeli 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda çalışan başgardiyan T. Ş.'nin (memurun adı soyadı kısaltılarak yayınlanmıştır) mahpuslara psikolojik baskı ve şiddet uyguladığı iddiaları doğrultusunda herhangi bir inceleme başlatılmış mıdır?

Mahpusların havalandırma saatlerinin en sıcak saatlere denk getirilmesi ve diğer mahpuslarla havalandırmaya çıkamama sorunlarının giderilmesi için ne gibi düzenlemeler yapılacaktır?..."


Bilindiği üzere DEM partili vekiller Yüksek Güvenlikli Ceza infaz Kurumlarında 1 veya 3 kişilik odalarda 1 - 3 kişi kalan ve bütün ihtiyaçları Adalet Bakanlığı tarafından giderilen PKK Ve DHKP'C'li hükümlü ve tutukluları düzenli olarak gündeme getiriyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Selim Sayarcı
    1 ay önce
    Adı geçen başmemurun alnından öpüyorum
  • isimsiz
    1 ay önce
    Bir memur işini düzgün yaparsa o suçluların hedefi olur ve suçlular onu sevmez. Tam tersi bi memur işini düzgün yapmazsa suçlular onu sever. Bu haberden anlaşılacağı üzere bu memur arkadaş işini kurallara uygun ve düzgün yapmıştır. Hedef göstermelerindeki amaç ise korkutmak yıldırmak.
  • CEMİL İKM 27
    1 ay önce
    KADERE BAK, MEMURLARIN HAKKINI BAKANLIK DEĞİLDE ADALET TV SAVUNUYOR
  • Cemil e baassamn
    1 ay önce
    Begenemedin mi la kamil