Cumhurbaşkanı: Sosyal medya çocuklarımızı zehirliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sosyal medya çocuklarımızı zehirliyor."

Cumhurbaşkanı: Sosyal medya çocuklarımızı zehirliyor
Editör: adalet.tv
06 Eylül 2024 - 15:45
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde sosyal medyanın çocukları zehirlediğini ve kötü etkilediğini belirtti.

Cumhurbaşkanının konuşmasından öe çıkanlar: "Sosyal medyanın bir takım oyun platformlarının gençlerimizi nasıl zehirlediğine şahit oluyoruz. Sapkın akınların özendirilmesine de aracılık ediyor. Sinsice yerleştirilmiş LGBT propagandasına maruz kalıyor. Irkçılık da körükleniyor."

"Türkiye'yi ekonomik, sosyal ve güvenlik noktasında zafiyete uğramaya çalışanların merkez üssü sanal alemdir." diyen Erdoğan, "Batılı devletlerin kendi çıkarlarını korumak amacıyla aldığı sert önlemlerde kimse özgürlükten, demokrasiden, serbest piyasa ekonomisinden bahsetmiyor. Yasakçı olmakla suçlanıyoruz. Ülkemizdeki bazı çevreler çocuklarımızın hakkını savunmak yerine uluslararası şirketlerin avukatlığını yapıyor. Çocuklarımızın ruh ve beden sağlığı her şeyin üzerindedir. Kontrollü kullanımı yaygınlaştırmalıyız." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum