CTE Genel Müdürü Hatay'da

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım Hatay’ı Ziyareti Etti.

CTE Genel Müdürü Hatay'da
Editör: adalet.tv
02 Ekim 2024 - 14:53
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım Hatay’ı Ziyareti Etti; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un 6 Şubat depremi sonrası deprem bölgesindeki faaliyetlerin yakından takip edilmesi talimatı kapsamında Hatay’ı ziyaret etti.

Genel Müdür Yıldırım, Hatay’da bulunan ceza infaz kurumları ve Hatay Denetimli Serbestlik Müdürlüğünü ziyaret etti. 6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası kurumların mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak personelle de bir araya geldi.

Hatay Adliyesi’ni de ziyaret eden Genel Müdür Yıldırım, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Avcı ile bir araya geldi. Görüşmede, adliye ve ceza infaz kurumlarında deprem sonrası yapılan iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Personelle de bir araya gelen Genel Müdür Yıldırım, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un selamlarını iletti.

Adliye ziyareti ardından Hatay Valiliği'ni de ziyaret eden Genel Müdür Yıldırım, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve beraberindeki heyetle Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti. Hatay’ın genel durumu ve depremin ardından yürütülen çalışmalar hakkında Vali Mustafa Masatlı tarafından bilgilendirilen Yıldırım, il genelinde yapılan iyileştirme çalışmaları ve ceza infaz kurumlarının durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret, deprem sonrası Hatay'da sürdürülen çalışmaların hızlandırılması, ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde yürütülen faaliyetlerin iyileştirilmesi amacıyla yapıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum