Burger King açılışında Akademisyen ile beraber cezaevi personelini de dövmüşler

Rize'de Burger King açılışında Akademisyen ile beraber cezaevi personelini de dövmüşler.

Burger King açılışında Akademisyen ile beraber cezaevi personelini de dövmüşler
Editör: adalet.tv
07 Ekim 2024 - 14:32 - Güncelleme: 07 Ekim 2024 - 14:38
Adalet TV / ÖZEL HABER - Rize Merkez Çarşı Mahallesi'nde bulunan AVM'de Burger King'e ait yeni bir şubenin açılışını "kahrolsun israil" diyerek protesto eden ve 10 kişi tarafından dövülen vatandaşın öğretim görevlisi olduğu ortaya çıktmıştı. Öğretim görevlisi Dr. Kemal Sağlam, yaşadığı olaya ilişkin açıklamalarda bulunarak detay vermişti. Açılışta çok fazla siyasi ismin de yer alması dikkatlerden kaçmamıştı.

CEZAEVİ PERSONELİNİ DE DÖVDÜLER

Dayak yiyen Akademisyen olayı şöyle anlaşmıştı: "Yola kadar takip ettiler az kalsın arabaların altında kalıyordum peşimden koştular dövdüler, kulaklarımı patlatmışlar burnumu patlatmışlar on kişi aynı anda beni dövdüler. Daha sonra bir araç içine bindim, şoförü de benimle birlikte dövdüler. Gözü dönmüş bunların katil olmuşlar. Şikayetçi olmuştum kendilerinden ama böyle Müslüman bir ülkede böyle Rize'de bana bunların yapılması, benim kalbimi paramparça yaptı onların hepsini Allah'a Havale ediyorum. Allah onları da İsrail ile birlikte kahrı perişan etsin inşaallah."

Akademisyen'in aracına sığındığı kişinin cezaevi personeli olduğu aracın devletin resmi plakalı aracı olduğu, cezaevinden adliyeye dosya götürdüğü için resmi görevde olduğu Adalet TV tarafından teyit edildi. Cezaevi personelinin olay ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı, tesadüfen orada olduğu için dayak yediği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum