Balıkesir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Sergi Açtı

Balıkesir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce açılan meslek edindirme kursları kapsamında üretilen ürünlerin sergisi Balıkesir Avlu Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye alanında gerçekleşti.

Balıkesir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Sergi Açtı
Editör: adalet.tv
04 Temmuz 2024 - 15:46
Etkinliğinde filografi çalışmaları, atık kâğıttan üretilen sepetler, soğuk seramik sanatı ile üretilen zeytin dalları, ebru eserleri, çini boyama ile renklendirilen objeler ve geri dönüşüm modeliyle üretilen tohumlu kâğıtlar sergilendi. Etkinliğe ceza infaz kurumları iş yurtları ürettiği ürünler ile iştirak ettiler.

Sergi açılış konuşmasında Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın; Balıkesir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce gerçekleşen meslek edindirme kursları, devam eden projeler ve faaliyetler ile ceza infaz kurumlarının faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.  Sergi etkinliğine katılan Balıkesir İl Protokolüne, Koruma Kurulu Üyelerine, Balıkesir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yöneticilerine ve personeline, Balıkesir Ceza İnfaz Kurumları yöneticilerine ve iş birliği yapan diğer paydaş kamu kurum ve kuruluşları ile tüm çalışanlarına ve misafirlere şükranlarını sundu.

Etkinlikte sergilenen ürünler İl Protokolü, Koruma Kurulu Üyeleri ve ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum