Avukatı darp eden fabrika sahibinin cezası belli oldu

Avukatı darp eden fabrika sahibinin yargılandığı dosyada ceza belli oldu.

Avukatı darp eden fabrika sahibinin cezası belli oldu
Editör: adalet.tv
25 Ekim 2024 - 11:51
Kayseri Barosna kayıtlı avukat Coşkun Özbek, meslektaşı Kübra Kürkçü ile geçen yıl 24 Ağustos'ta, haciz işlemleri için Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikaya gitti.

Daha önce geçirdiği kaza nedeniyle hastanede ayağına dikiş atılan avukat Özbek, resmi işlemler sırasında fabrika sahibi (kadın) S.l Y.'nin saldırısına uğradı.

İş insanı S. Y., saldırı sırasında, "Sen neyi bekliyorsun? Ayağın tutuyor mu, kırayım mı? Kimi istiyorsan ara, darbetti beni" dedi. Avukat Coşkun Özbek ise görüntüleri kaydeden meslektaşına, "Polisi arar mısın?" dedi. Bu sırada S. Y.'ye yanındaki kızı engel olmaya çalışmıştı.

HAPİS CEZASI VERİLDİ

Adliye kaynaklarından alınan bilgiye göre; Kayseri 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam davanın son duruşmasında mağdur avukat Coşkun Özbek hazır bulunurken, şüpheli S. Y. ise duruşmaya katılmadı.

Yargılamayı yapan mahkeme hakimi, sanık S. Y.'yi, 'hakaret' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından toplam 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırdı. Hakim, sanık hakkında 'iyi hal' indirimi ise uygulamadı. Tarafların cezaya itiraz etmesi bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum