Tatil yapmak ve turizm sektörüne uğramadan tatil yapmaya çalışmak

ABONE OL

Tatil zamanı geliyor, turizm sektörü canlandı, koronavirüs tedbirleri esnetildiği için tatil dönemi yeniden hareketlilik göstermeye başladı. Parası olmayanlar nasıl turist oluyor sorusuna uzanacağız.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs (covid-19) pandemi dönemi son demlerini yaşıyor olsa gerek, neden diye soracak olursanız; haziran ayı ile beraber turizm sektörü canlanmaya başladı, sadece ülkemizde değil tüm dünyada. Peki bu dönemde parası olmayanlar nasıl turist olacak, veya turizm sektörüne parasız uğrayabilecekler mi! Eş dost yazlıkları var, karavanlar, çadırlar var... Günü birlik deniz keyifleri ne güne duruyor der gibisiniz. Duydum bu iç sesinizi. Kendinizi mutlu etmek için güzel cevaplar bulmuşsunuz size kocaman bir “aferin” insanoğlu yine kendini kandırmanın yolunu bulmuş, ekonomik sorunlarımızı perdelemeyi başarmışız.

Neyse! Olsun... amaç mutlu olmak ise bu amaca uygun davranalım, eyvallah. Tatil sayalım bunları da, arabanın arkasına atılan bir havlu, bir terlik ve koca bir karpuzu tatilden sayalım. Pozitif enerji yaylım ki evren sesimizi duyup pozitif bakışlar atsın bize. Koca karpuzun kabuklarını da sağa sola atmayın bari, çöpe atın ki minik tatilimiz doğa katliamına dönüşmesin, yarın yerinize koca karpuzlu başka arkadaşlarımız gelecek unutmayın.

Daha ucuz tatiller için internetten tatil sepeti jolly tur gibi uygulamalar kullanılarak daha uyguna her şey dahil sorunsuz tatiller yapılabilir. İhtiyacımız olan tek şey paradan ziyade tatil için iyi bir arkadaş gibi gözüküyor. İyi bir arkadaş ile 5-7 gün arası uygun fiyata tatiller bolca bulunmakta. Koca karpuzu bu yaz bir kenara bırakabiliriz. Bu yazıyı okuduktan sonra bir deneyin derim. Zaten tatil satan internet siteleri ve uygulamalar geliştirdikleri yazılımlar sayesinde filtreleme özelliği ile bütçemize en uygun tatil fırsatını hemen önümüze getirme imkanı sunmaktadırlar. Kredi kartımız ile uygun taksit seçeneklerini kullanarak bu yaz mevsimini koca karpuz ve bagajdaki plaj terliğinden uzakta geçirebiliriz. Değerli okurlarımız bu konu hakkında tatil deneyimlerine ilişkin yorumlarını haberimizin alt kısmına yazarak diğer onbinlerce okurumuz ile paylaşabilirler. Belki de bu vesile ile yol gösteren konumuna yükselirler. Biraz heyecan, biraz gayret.

tatil tatil yeri yaz tatili otel haber son haber