On beşinci Avrupa Cezaevi Personeli Futbol Turnuvası

ABONE OL

Cezaevleri arasında Avrupa ülkeler arasında oynanacak 15. Avrupa cezaevleri futbol turnuvası ülkemizde yapılacak.

Ceza İnfaz Sisteminde Uluslararası İşbirliğinin güçlendirilmesi, Personelimizin sosyal anlamda motivasyonunun artırılması, ceza infaz kurumları ve bilhassa personel yönünden kamuoyunda olumlu algı oluşturulması, Ülkemizin tanıtımı

Proje kapsamında yürütülecek faaliyetler:

1.İlgili birimlerden katılacak personel ile proje ekibinin oluşturulması.

2.Turnuvaya ilişkin detaylar ile sponsorların belirlenmesi (yer, tarih, saha ve tesis ile malî unsurların netleştirilmesi)

3.Turnuva web sitesinin oluşturulması.

4.Ülkelere davetiye gönderilmesi.

5.Ülkemiz ceza infaz kurumları takımının oluşturulması. (teknik ekibin oluşturulmasının ardından ülke genelinde bir turnuva düzenlenerek seçmelerin yapılması)

6.Turnuvaya katılacak takımlar belli olduktan sonra günlük turnuva maç programının oluşturulması ve turnuvaya ilişkin teknik detayların netleştirilmesi hedeflenmektedir.

7.Proje kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı, TİKA, TFF, Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi vb. gibi kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapılması planlanmaktadır.

Gerçekleştirilen çalışmalar:

Söz konusu turnuvanın 2010 yılının sonbahar aylarında Antalya’da gerçekleştirilmesi konusunda gerekli irade alınmış, organizasyon takvimi oluşturulmuş olup süreç planlandığı şekilde yürütülmektedir.

Proje kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı, TİKA, TFF, Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi vb. gibi kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapılması planlanmaktadır.

Proje kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı, TİKA, TFF, Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi vb. gibi kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapılması planlanmaktadır.

tika tff maç cezaevi turnuva haber spor