Kamu Birliği Konfederasyonundan AK Partiye ziyaret

ABONE OL

Kamu Birliği Konfederasyonundan AK Partiye ziyaret düzenlendi. Ziyaret kapsamında memurların sorunları ve taleplerinin dile getirildiği öğrenildi.

Ziyarete ilişkin olarak yapılan yazılı açıklama: Konfederasyonumuzdan AK Parti Ziyareti, Konfederasyonumuzun Genel Sekreteri ve ADALET-SEN Genel Başkanı Niyaz Dülger, Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve GENÇ EĞİTİM-SEN Genel Başkanı Ali Aras Altıntaş, ADALET-SEN Genel Başkan Yardımcısı Şemsi Köroğlu, GENÇ EĞİTİM-SEN Genel Başkan Yardımcıları Ünsal Deniz ve Mehmet Fatih Arslan ile ADALET-SEN Bursa Şube Başkanı Suat Bostan, 23 Mayıs 2024 tarihinde AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Sivil Toplumla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sayın Hatice Kübra Öztürk Gökkaya’yı ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette:

•Sözleşmeli memurluk süresinin 3+1’den 1+1’e düşürülmesi (kanun teklif dosyası takdim edilmiştir),
•3600 ek göstergede adaletin sağlanması,
•Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması,
•Mülakatların kaldırılması,
•Sendika üyelik işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılması ve birçok konuda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

İlgisi ve konulara yaklaşımından dolayı Sayın Hatice Kübra Öztürk Gökkaya’ya teşekkür ediyor, mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceğini kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

adalet sen niyaz dülger