İnsurgent filmi, kuralsız filmi izle

ABONE OL

Başrollerini Theo JAMES, Shailene WOODLEY ve Miles TELLER'in paylaştığı insurgent filmi Uyumsuz üçlemesinin ikinci kitabından uyarlanarak çekilmiştir. Bu uyarlamanın ilk Filmi Divergent hakkında detaylı bilgi için Divergent film özeti yazımızı okuyabilirsiniz. İnsurgent, 6,2 IMDb puanına sahip ve 1 saat 59 dakika sürüyor.

İNSURGENT-KURALSIZ - Trice, Four, Marcus, Peter kaçtıktan sonra Dostluk grubuna sığınır. Burada huzurlu bir şekilde bir süre yaşayacaklarını düşünürken Trice annesini, babasını sürekli rüyasında görür. Will’i de öldürdüğü için yanına yaklaşan herkesin öldüğünü düşünür. Uyumsuzların burada olduğunu öğrenen Jeanine arama emri çıkartarak oradan getirilmesini ister. Dostluk grubuna baskın yaparlar. Tris, Four ve Tris’in kardeşi burada kaçarken bir trene binerler. Trendekilerin grupsuzlar olduğunu anlarlar. Four’un annesi bu grubun lideridir ve çözümün savaş olduğunu düşünerek örgütlenmeye çalışıyorlardır.

Tris ve Four, akşamı orada geçirmek için grupsuzlarla gider. Jeanine ise içinde önemli bir mesajın bulunduğu kutuyu Tris’in ailesinin evinde bulur. Bu kutu bir uyumsuzun bütün aşamaları geçmesiyle açılacaktır. Uyumsuzlara denediyse de hiçbiri testi tamamlayamadan ölür. Jeanine, emir çıkararak Tris’in getirilmesini ister çünkü o %100 uyumsuzdur. Tris ve Four ise Bilgisizler grubuna sığınan Cesurların yanına gider. Birlikte örgütlenirler ama sayıları azdır. Birlikte diller grubuna giderler, yapılan test sonucu ikisinin güvenilir oldukları kanıtlanır. Bu sırada Jeanine emrindekiler gelir ve herkesi uyutacak mermi sıkar. Bu uyumsuzları etkilemez ve yüzde 100 uyumsuzu bulmaya çalışırlar. Bu sırada Tris’i götüreceklerken Four onu kurtarır.

Peter ise Jeanine tarafına geçer ve Tris’in gelmesini istiyorsa onun fedakar yanını kullanabileceklerini anlatır. Böylece Tris teslim olur. Simülasyona bağlanır ve kutunun açılması için teste başlanır. Son aşamaya geldiğinde Peter ona geçici felç bırakacak iğneyi vurur ve Jeanine onun öldüğünü sanır. Bu sayede Tris kurtulur. Four, kaçmak istese de Tris bu kutuda önemli bir mesaj olduğunu ve bunu açmaları gerektiğini söyler.

Tris son aşamayı da geçince kutu açılır ve kutudan çıkan kişi Uyumsuzların kurtuluş olduğunu ve çok önemli olduklarını söyler. Grupların onlar için yapıldığını ve asıl hayatın duvarın arkasında olduğunu anlatır. Jeanine, bunun yayınlanmasını istemez ama o sırada Four’un annesi gelir ve kutudaki bildiriyi her yerde okutur ve Jeanine’yi öldürür.

i̇nsurgent insurgent filmi insurgent film izle insurgent film indir insurgent 1080p