İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olsalığı film konusu

ABONE OL

İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel olasılığı film konusu ve özeti sizlerle.

İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı­ - İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı, İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı konusu, İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı ne anlatıyor, İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı izle, İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı oyuncuları.

İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı filmi kısa ama bir o kadar da eğlenceli bir film. Oyuncu kadrosunda Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamilyer alıyor. Konu yoğunluğu olarak çok derin olmamasına rağmen filmi izlemenizi tavsiye ederiz. 

Filmde 20 yaşındaki Hadley, Londra’ya babasının düğününe gidecektir. Havaalanına gelir ama uçağı kaçırmıştır. Bir sonraki seferebusiness kısmından bilet alır. Oliver’ın da aynı uçuş için bileti vardır.

Hadley’İn şarjı hep bitmek üzeredir, havaalanındayken de şarjı biter ve o sırada Oliver ile karşılaşır. Oliver ona sarj aletini verir. Bu sayede tanışırlar ve birlikte yemek yerler. Uçuş sırasında Oliver’ın koltuğunun kemeri bozuktur. Hostes onu business kısmına alır ve Hadley’in yanına oturur.

Tesadüfler onları sürekli biraraya getirir. Yol boyunca konuşurlar ve birbirlerine aşık olurlar. Oliver, uçaktan inerken Hadley’e numarasını verir. Hadley’in sarjı az olduğu için kaydedemeden telefonu kapanır ve sonrasında karşılaşmazlar.

Hadley, babasının düğününe yetişir. O sırada babasının arkadaşının konuşmasını duyar. Bir anma törenininden bahsederler. Oliver’ın annesi kanser hastasıdır ve ölmeden kendine anma töreni düzenler. Hadley, konuşmalar sırasında bu törenin Oliver’ın annesinin olduğunu anlar ve oraya gider.

Hadley, oraya gittiğinde çok şaşırır çünkü Oliver’ın annesinin öldüğünü sanmıştır ama yanılır. Oliver, annesinin durumundan dolayı duygusaldır ve Hadley’e biraz sert çıkar. Hadley, babasının partisine geri döner ama sırt çantası orada kalmıştır.
Oliver, çantanın içinden davetiyeyi bulur ve Hadley’in yanına partiye gider.
Filmin sonunda ise Hadley ve Oliver'ın kaç sene evli kalacağı, kızlarının olacağı gibi bilgiler izleyiciye verilir.

i̇lk bakışta aşkın i̇statistiksel olasılığı i̇lk bakışta aşkın i̇statistiksel olasılığı film konusu i̇lk bakışta aşkın i̇statistiksel olasılığı film özeti i̇lk bakışta aşkın i̇statistiksel olasılığı oyuncuları