Fenerbahçe Kulübü'nün Yüksek Divan Kurulu toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya kulüp başkanı Sadettin Saran, eski başkanlar Ali Koç ve Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve yüksek divan kurulu üyeleri katılım gösterdi.
Toplantıda özellikle geçen olağanüstü seçimli genel kurulda kongre üyelerince oy çokluğuyla reddedilen 11, 12 ve 13. maddeler gündeme geldi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi, istenilen yetkilerin üyeler tarafından doğru anlaşılması gerektiğini vurguladı.
Mosturoğlu'nun konuşmasının ardından Fenerbahçe'nin mali durumu paylaşıldı. Buna göre, 31 Ağustos 2025 itibarıyla kulübün toplam borcu 395 milyon euro olarak açıklandı. Ayrıca, 1 Haziran 2025 – 31 Ağustos 2025 döneminde Fenerbahçe'nin dönem karı 179 milyon TL olarak duyuruldu.
Fenerbahçe camiası, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi hem mali tabloyu hem de yönetim yetkilerini merakla takip ediyor. Kulüp yönetimi, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesi çerçevesinde bu toplantıları düzenli olarak gerçekleştirmeye devam ediyor.