Fenerbahçe - Galatarasay maçı canlı izle

ABONE OL

Trendyol Süper Lig, Fenerbahçe - Galatarasay maçı bu akşam canlı yayınla sizlerle birlikte olacak. Bu maç ile sezonun ilk İstanbul derbi heyecanı yaşanacak.

Dev derbide Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Kadıköy Sükrü Saraçoğlu stadında kapalı gişe oynanması beklenen maçın biletleri satışa sunulduktan 3,5 dakika sonra tamamen tükendi.

Fenerbahçe ilk 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Galatasaray ise 5'te 5 yaparak puan kaybı yaşamadan derbiye hazırlandı. Fenerbahçe ligde son mağlubiyetini geçen sezonun ilk yarısında karadeniz temsilcisi Trabzonspor'a karşı kendi evinde almıştı.

Galtasaray ise ligde son mağlubiyetini bitime bir hafta kala kendi evinde Fenerbahçe'ye karşı yaşamış ve sahadan 0-1 mağlup ayrılmıştı.

Ayrıca; saat 20:00’de oynanacak bu dev mücadele, Süper Lig tarihindeki (maddi olarak) en değerli karşılaşma olarak kayıtlara geçecek. Her iki takımın sahip olduğu yıldız futbolcular ve toplam kadro değeri, bu derbiyi tarihin en değerli en özel maçı haline getirdi. İki takımın kadro değeri 20 milyar TL'nin üzerinde.

Derbilerin vazgeçilmez forveti Dzeko 11’e geri döndü. Sarı kırmızılı takımın hocası Okan Buruk ise kolları sıvadı, yeşil saha dışına da el attı. Buruk, trübünlerden gelecek sözlü ve fiziksel tavırlara kesinlikle karşılık verilmemesini oyuncularından istedi.

Sarı kırmızılı ekipte, takım kaptanları idman dışı piskolojik harp mesailerine başladı. Alınan bilgiye göre; Osimhen, Sara gibi önemli yıldızların yanı sıra Jakobs, Jelert, Sallai gibi isimlere deplasmanda Kadıköy atmosferi detaylarıyla anlatıldı. Önceki maçlara ait videolar izletildi ve motivasyon üst seviyeye çıkarıldı.

Fenerbahçe - Galatasaray maçının bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden arayışlara başlamış durumda. Bilindiği üzere twitter üzerinden Fenerbahçe - Galatasaray maçının kaçak yayın yapanlar tarafından da yasadışı olarak yayınlanması ve yüzbinlerce taraftar tarafından illegal olarak izlenmesi bekleniyor.

TFF bu konuda önlemler aldığını iddia etse de şimdiye kadar twitter üzerinden yayınlanan maçların engellenemediği görüldü. Yayıncı kuruluşda bu konuda resmi adımları atıyor.

Yayınların yurtdışından yasadışı bahis firmaları aracılığı ile yapıldığı aktarılıyor.

Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 20:00'de başlayan Fenerbahçe-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanıyor. Atilla Karaoğlan'ın yönettiği dünya derbisi canlı anlatım ile haberimzde olacak.

DERBİ MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Maximin, Edin Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Sallai, Mertens, Osimhen.

Bu maçta İcardi'nin oynamaması bekleniyor. Golcü futbolcu oynamak istese de doktorlar tarafından tesavisi nedeniyle onay çıkmadığı belirtildi.

Fenerbahçe'de çiçeği burnunda teknik direktör Jose Morinho'nun maça özel olarak taktik idmanları ile hazırlandığı bu maçı kayıpsız geçmek için özel önlemler aldığı belirtildi.

Jose Morinho'nun, Galatasaray'ın oynadığı son maçların hepsini detaylı olarak inceleyerek ekibiyle analiz ettiği belirtildi. Morinho'nun maça sonradan yedek kulübesinden alacğı oyuncular ile de özel olarak toplantılar yaptığı, maçı ilk 45 dakika içerisinde bitirmeyi planladığı öğrenildi.

Bilindiği üzere Jose Morinho sayısız başarıya sahip ve dünyanın en iyi 3 hocası arasında gösteriliyor. İlk derbisinde neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

Fenerbahçe - Galatasaray canlı izle, Fenerbahçe - Galatasaray donmadan izle, Fenerbahçe - Galatasaray twitterdan izle, Fenerbahçe - Galatasaray ıp tv izle, Fenerbahçe - Galatasarayjustin tv, Fenerbahçe - Galatasaray hangi kanalda, Fenerbahçe - Galatasaray saat kaçta, Fenerbahçe - Galatasaray idman tv, Fenerbahçe - Galatasaray twitter yayını, Fenerbahçe - Galatasaray bein sport izle, Fenerbahçe - Galatasaray selçuk sport, Fenerbahçe - Galatasaray selçuk sports izle, Fenerbahçe - Galatasaray hemen izle, Fenerbahçe - Galatasaray linki, Fenerbahçe - Galatasaray maç linki.