CTE yöneticilerinin cezaevi ziyaretleri devam ediyor

ABONE OL

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Yöneticilerinin Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Dr. Hüseyin Şık ve beraberindeki heyet 6 Şubat felaketinde depremden etkilenen bölgede bulunan; Adana, Ceyhan, İskenderun, Osmaniye, Kırıkhan, Gaziantep, İslahiye, Kilis, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da bulunan denetimli serbestlik müdürlüklerini ziyaret etti. Ziyaretlerde, kurumların işleyişi ve iyileştirme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Şık, personel ile bir araya gelerek denetimli serbestlik hizmetlerinin verimliliğini artırmaya yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Fatih Serkan Günaydın ve Tetkik Hâkimi Mutlu Aksoy Yozgat ile Kırşehir'de bulunan ceza infaz kurumlarına ziyaret gerçekleştirdi. Yerleşkedeki personelle bir araya gelen Personel Daire Başkanlığı yöneticileri, ceza infaz kurumlarının işleyişine dair bilgi alarak personelin çalışma koşulları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu ziyaretler, ceza infaz kurumlarının ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin işleyişini daha yakından incelemek, personelin güncel sorunlarını dinlemek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirildi.