Avukat kılıçla tehditler savurmuştu: tutuklandı

ABONE OL

Bakırköy'deki satırlı ve kılıçlı avukat tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde önce bir meslektaşını ardından sokakta yürüyen vatandaşları elinde taşıdığı kılıç ve satırla tehdit ettiği öne sürülen avukat, 'silahla tehdit' suçundan tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderildi.

Önce meslektaşını ardından sokaktaki insanları da tehdit eden avukar L. D, yoldan geçen araçlara da saldırmaya çalışmıştı. Çevredekilerin yaptığı ihbar üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli avukat savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Olayın akabinde ortaya çıkan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, avukar L. D'nin yeniden gözaltına alınması talimatını verdi. Polis ekipleri tarafından tekrar gözaltına alınan avukat, tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği ise şüpheli avukatın savunmasını aldıktan sonra tutuklama kararı vererek kapalı ceza infaz kurumuna gönderdi. Olayla ilgili savcılık tarafıdan yürütülen soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

avukat kılıç bakırköy tutuklama