Adana DSM'nin Katkılarıyla Çocuk Evlerinde Neşe Dolu Anlar

Adana DSM'nin Katkılarıyla Çocuk Evlerinde Neşe Dolu Anlar.

Adana DSM'nin Katkılarıyla Çocuk Evlerinde Neşe Dolu Anlar
Editör: adalet.tv
04 Haziran 2024 - 15:57
Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesi, önemli bir ziyaretle moral buldu.

Adli ve sosyal hizmetler alanında görevli üst düzey yetkililer, çocukların barındığı Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında, çocuk evlerinde yaşayan çocukların adli işlemleri ve süreçleri hakkında görüş alışverişi yapıldı. İş birliğine dayalı bu toplantıda, çocukların adli merciler tarafından takip edilen işlemlerinin daha verimli ve etkili bir şekilde yürütülmesi için yapılabilecekler ele alındı. Adli destek ve mağdur hizmetleri ile ilgili müdürlüklerin de katılımıyla, çocukların hukuk sisteminde yaşadığı zorlukların nasıl aşılabileceği üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Ayrıca ziyaretçi heyet tarafından, çocukların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla çocuklara, Adana Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Oyuncak Atölyesi'nde üretilen pelüş oyuncaklar hediye edildi. Çocuklar, hediye edilen oyuncaklarla büyük sevinç yaşadı ve yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Çocuk Evleri Sitesi ziyaretine, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adana Adli Yargı İlk Derece Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak, Cumhuriyet savcıları, hâkimler ve beraberlerindeki heyet katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum