Adalet Sen'den Suriye'de yaşanılan olaylara ilişkin açıklama

Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger’den Suriye’nin kuzeyinde yaşanılan olaylara ilişkin açıklama.

Adalet Sen'den Suriye'de yaşanılan olaylara ilişkin açıklama
Editör: adalet.tv
01 Temmuz 2024 - 21:39
Reklam
Genel Başkan Niyaz Dülger’in açıklaması: Bugün, Suriye’de terörden arındırılmış bölgelerde, kutsal Türk bayrağımıza yapılan menfur saldırıyı derin bir üzüntü ve öfkeyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türk bayrağı, şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük sembolüdür. Bu alçakça saldırı, sadece bayrağımıza değil, aynı zamanda milletimizin onuruna, birliğine ve dirliğine yapılmış bir saldırıdır.

Türk milletinin kutsal değerlerine yönelik bu tür saldırılar, asla kabul edilemez ve cezasız bırakılmamalıdır. Her zaman ve her yerde, bayrağımıza ve milletimize yönelik her türlü tehdit ve saldırıya karşı duracak, değerlerimizi sonuna kadar savunacağız.

Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin en kısa sürede adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bu tür saldırıların bir daha tekrarlanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağına olan inancımızı belirtmek istiyoruz.

Bayrağımıza uzanan eller asla amacına ulaşamayacaktır. Bayrağımız, ebediyete kadar özgürce dalgalanmaya devam edecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum